Bahas Gadget edisi "NFC di HP?" | UAS Penyutradaraan TV Manaprodsi

Gb kalo untuk kebutuhan, sehari, hari, Ya, udah, lebih, dari, cukup, banget, lah, ya, editing, video multitasking dan lain, lain udah, pasti, lancar, banget, cukup, karena, ini, saya, nggak, biasa, main game di HP, Jadi untuk, performa gaming, nya, belum, bisa, dites, dulu, tapi, dari, klaim country, director, Xiaomi, Indonesia, Alfin C chipset MediaTek helio […]

Top 5 Best Smartwatch in 2022 – Best Smartwatch Amazon – Amazon New Gadget – Reviews 360

So like comment, this video and hit the subscribe button for more videos now lets get starting number 5 samsung galaxy watch, active 2 silicon, strap, plus aluminum, bezel, bluetooth, international heart and health monitoring, 1 4 34 millimeters circular super amoled, 360 by 360, full color, always on Display corning gorilla glass, dx plus […]

DAS BESTE LED GADGET FÜR DIE WAND ? | GOVEE Glide Review | vectix

Ich finde die, verpackung sieht, sehr, schn, aus, er ist einfach standard im, gorki style gehalten, aber wenn es die, packung aufmacht, sind, erstmals drei gleich nebendran die jeweils 30 zentimeter haben, ich habe es in meinem fall vier stbe, angeschlossen von den sechs, sieht einfach geil und ich. Finde es extrem sind nur ziemlich […]

REVIEW SAMSUNG A32 VS A32 5G / CAMERA TEST COMPARISON / SESION 2

dan Samsung, Galaxy A3, 2vd kira Kira dari hasil foto dan video lebih, bagus, yang mana, ya, Tapi, secara, lengkap, iso, kamera sih, memang, berbeda, banget, sih, daripada, penasaran, Yuk, kita, simak, reviewnya, Samsung, Galaxy A3, 2016 Sunggal, aksi, a325, dari, beratnya, pun, beda, ya, Samsung, Galaxy A3, 2vd ini, memang, sedikit, lebih, berat, dan […]

Air cleaning sphere, do they work? Review of this well known gadget

Well were going to review it and were going to test it in our own special way. First of all, what does it do? Well, this is a sphere, its filled with water and a rotator, and because of the rotation it sucks in air, and it sends air out back before going through the […]

Sebuah Kemunduran Sony.. – Xperia 5 iii Review Indonesia

Chipsetnya di planet, demi mitigasi panas, Yes, ngelakuin, apa, aja, Iwan, sekedar, Buka, FB yang rada, berat sekalipun per kadang, berasa serai, sendiri, dipakai, main game gak seagresif, itu, throttling nya masih dibiarin, sampai, 43 derajat diluar game 38; 40 Celcius, aja, udah, berasa, travelingnya, kemungkinan, ketika, dia, deteksi, Kita lagi jalanin game, buat, koplingnya, […]

What Motorcycle Gadgets 2022 | MGEAR Gadget Wallet 3 0 Review

Yeah im a bit of a a bit of a fan, ive got to say now, ive kind of been looking at to going cashless for quite a while and trying to make my riding experience as easy and as efficient as possible, and one of the areas ive Been looking at is my motorcycle […]

REVIEW SAMSUNG BUDS 2 X MAISON KITSUNE / KETIKA BRAND FASHION BERTEMU BRAND SMARTPHONE / PART 1

My gadget review nih oke literary makasih, banyak nih, Sebelumnya, udah, ngundang, gue, ke, studionya, nih, ya, setuju, saya, sangat, sederhana, ya, ya, ya, di sini, nih di video, Kali ini, Gua, akan, selamanya, sering, ya di sini, Kita sudah, enggak, terlalu, banyak, banget, karena, memang, udah, gue, bahas Di dua sebelumnya dari sini, kebetulan, […]

Channel Improvements ! ( Unboxing Gadget )

The plan today is channel improvements, so here hopefully, is channel improvements. Lets get to unboxing. Shall we there should be long as youve got. The right box is tripod basic oof, so this one i dont even need my little color this one okay, so i dont have to balance up my phone right […]

Pixel 6 Pro vs Vivo X70 Pro+: Real World Camera Test In Thailand

So yes, we are doing a camera shootout and this ones a little bit unique because i am in thailand right now. Bangkok, thailand, so both of these phones have the same image sensor: its a samsung iso cell tn1 sensor with a relatively large one over 1.3 one inch image sensor. So that means […]