SEMOGA RESMI 🙏🏻 Unboxing HP Gaming RedMagic 7 Pro Indonesia!

SEMOGA RESMI 🙏🏻 Unboxing HP Gaming RedMagic 7 Pro Indonesia!

, Kali ini, dari, Nubia, yang namanya, Redmagic 7 Pro. Baru, kali, ini, ya, saya, nyobain, HP, Nubia, padahal, nama, Redmagic ini, lumayan, terkenal, diluar, loh., Katanya, salah satu HP, gaming, yang paling, gaming., Kamsudnya, Apa ya di video ini, bakal, kita, lihat, sama, sama., Semoga, beneran, keren, ya, dan semoga bisa masuk resmi, juga., […]

Oukitel C21 Pro review : How good is it After 9 Months? : Entry Level Budget Beast! $141

Oukitel C21 Pro review : How good is it After 9 Months? : Entry Level Budget Beast! $141

Video were going to be taking a look at the alcatel c21 pro. Okay, now ive had this device for about nine months now. But if you check on aliexpress or amazon, theyre gon na be different prices right, because this device is going to be on sale right now for the north american market. […]

Travel Review of Gadgets and Gizmos

Travel Review of Gadgets and Gizmos

He had to get on a plane this week, right after we came back from europe so off he went and this weeks video is up to me. So its gon na be pretty straightforward im, not so good at the comedy bit you can decide to watch or not. Watch i wont be offended. […]

ALL OUT! UNBOXING Tecno Pova 3 Indonesia, Tecno Makin MENGANCAM! || GADGET UNBOXING #64

ALL OUT! UNBOXING Tecno Pova 3 Indonesia, Tecno Makin MENGANCAM! || GADGET UNBOXING #64

What jadi untuk para chargernya, sudah maksimal yang, untuk, pengecasan ya, tidak usah, cari, cari, lagi, mantap, kemudian, ide, ada, kotak, kedua, kita, lihat, Apa, isinya, sebentar ini, gimana, cara, bukanya, Oke, Ternyata, kita, dapat, SIM ejector, nya, disini, jadi, bukan, Dita, yang sebelumnya, itu Box, sebelumnya, cukup, unik, Ke ada dua tempat, SIM ejector […]

Earfun made a great sounding budget earbuds! Earfun X1 Air Mini Review!

Earfun made a great sounding budget earbuds! Earfun X1 Air Mini Review!

High quality sounding earbuds and today were checking out their latest earbuds, which is the aerofont air mini and lets see. If this model is any good, so todays earbuds is sent over to me from c plus malaysia and if youve been hunting around for earbuds on sharpie youve, definitely seen their store on […]

Oppo Reno7 5G/Find X5 Lite full review

Oppo Reno7 5G/Find X5 Lite full review

Theres. Also a chinese version of the reno 75g to keep in mind with different specs, to keep things simple here. Well, just refer to it as the reno 75g. So how competitive is the phone overall im will for gsm marina and lets find out in our full review Music? The oppo reno 75g […]

Review 3 Hari Pakai Infinix Note 12

Review 3 Hari Pakai Infinix Note 12

What nah disini ternyata anti goresnya udah terpasang langsung dari dan cakep nih karena biasanya selalu dikasih terpisah yang kadang, bikin repot, sih, kalau, enggak, biasa, pasang, antigores, sendiri, terus, ngelihat bagian B, cover dari infinix, Note, 12 varian warna putihnya ini, cukup, unik di bagian, atas, kamera, sebagian, Permukaan nya glossy mengkilap sedangkan sisanya […]

HOT Makin PREMIUM! UNBOXING Infinix Hot 12 Indonesia, Paket LENGKAP! || GADGET UNBOXING #63

HOT Makin PREMIUM! UNBOXING Infinix Hot 12 Indonesia, Paket LENGKAP! || GADGET UNBOXING #63

Arena of valor jadi aov bukannya mobile Legends, lagi kalau, pelet, untuk, sini, overall berwarna hitam dan cukup keren utuh, bagian, depannya, ada, tulisan, infinix, kemudian, aov dan di sini, ada, cara offline dimana, Saya, tidak, tahu, akhirnya, siapa, karena, saya, tidak, main aov, dan ada, tulisannya hot 12. Dan ini ada tulisan Hedge 85, […]

gadget flow review 2022 – None Drop Limits

gadget flow review 2022 – None Drop Limits

Are you looking for tools to promote your kickstarter or crowdfunding campaign? Look no further in this article im going to introduce you to a product marketplace. The gadget flow that will drive potential backers to your project. All youve got to do is get listed in boom. Youll find your product in front of […]

Xiaomi Note 10, Gadget Review

Xiaomi Note 10, Gadget Review

This is a magical cell phone with a price of 2500 million starting from the design. I really like it. It doesnt look like 2 million or 3 million cell phone anymore, but it already feel like 5 million cell phones and a goal right now. 10 has three firearms. There is a white color […]