9 Cool products Aliexpress & Amazon 2021 | New future tech. Amazing gadgets

. Click like and lets go All links to the products in the description below the video. https://www.youtube.com/watch?v=vo6iTfw_t84

Electric Hand Warmer 5200mAh Powerbank Unboxing & Review #electronicgadget #portable

So this was provided to me by the distributor but theyre not compensating me for this video and theyre not reviewing it before i post it. Okay, so theres a warranty card, a user manual. We have a storage pouch, we have the hand warmer and we have a usb type c charge. Cable, so […]

REVIEW HASIL FOTO DAN FITUR MENARIK VIVO X70 PRO 5G !! TOTAL RAM 16 GIGABYTE

Deh sudah menggunakan Android 11 dengan baterai, sekitar 4000an kalau, bye, cpu, z, yakni, teman, teman, ini, basic Z, Oke setelah, melihat di sini, Hai cantik additives, ini dan ini, ada, Okta, Korea, Oke sekarang, kita, akan, membuat, lagi, ini, ada, sedikit, fitur, fiturnya, yang mungkin, akan, saya, jelaskan, Ini agak menarik juga sih dan […]

Main ke hutan demi review senter Rp50 ribu vs Rp5 JUTA!!!

000 Ini, tadi, baru, saya, cari di toko, saya nanya, Centre 50008, dikasihnya yang ini, merk, luby, Entah, apaan, terus, sini, Ada bintang utamanya ini, senter, yang harganya, 5000000 beda 100 kali lipat, senter, lima, juta, ya, saya, penasaran, ini, video yang udah, pengen saya, bikin, dari, dulu, karena, waktu, itu pernah, ngelihat di tiktok, […]

Old Gadget Review: USB Data Cable

In here is beside the beatboxing. I also want to talk about the audio engineering things and many things about that, and if you are a music or audio enthusiast and also or the technology enthusiast, then you came to the right place to my channel. So in this video this is a new series […]

UNBOXING DAN REVIEW BAPAKNYA IPHONE 13 PRO !! TERBAIK PADA MASANYA

0.2, teman teman, Oke Dan kebetulan ini, 64 giga, ya, 64 giga hai hai. I keep Hai ingin ketemu jadi kayak ginilah penampakan Unboxing handphone yang sudah, tujuh tahun mungkin 6 mungkin 6 7 tahun karena seinget, saya, nih, kisaran, tahun, 2014 sekarang udah, 2021, oke tutup, dari, segi, ya, kamera; Oh, my God, Oke […]

XDO Pantera Review: Good PicoPC, Bad Projector

com and today im taking a look at the super tiny palm size, computer, the x2 xdo pantera pico pc its currently around 179, depending on what model you get and it handles most simple computing tasks like browsing, the internet, basic productivity And 4k video at 60 hertz its a kickstarter campaign and it […]

Nintendo Switch OLED Review: Pros and Cons

Are you looking to buy a nintendo switch for the first time, get the switch oled? Do you already own a nintendo switch its probably not worth upgrading? On the one hand, its easy to love the switch oled because it accomplishes what it sets out to do so. Well. On the other hand, its […]

Luar Boleh Plastik, Dalemnya Aduhaiii! – Samsung Galaxy A52s 5G Review

There kompetitornya ia kameranya ini, kita, mulai dari, videonya dulu yang keren, dari, recording videonya adalah depan belakang bisa for g30spi app selfie nya tuh bisa for G30S juga bahkan di atas, banyak, kamera, flagship, atau, flagship killer, yang masih mentok di 1080 B, problemnya of stabilisasi nggak bisa, Nyala nih di resolusi, 4K jadi […]

Asus ProArt Studiobook 16 OLED Review – The Laptop For Content Creation

I did not expect this. This surprised me, this laptop has a dial, a physical dial and its pretty awesome. Music Applause Music, so lets just get right into it. This is the asus pro art studio, book 16 oled and, as you can tell from the name, asus is pretty much setting this laptop […]