Poweradd Pilot 2GS Review ~ January 2022 | Gadget Review

7 expert rating when youre out on the hunt for the best portable chargers. You probably wont hear the name power add during your search, but you should consider it and do your research to see if this external battery may be right for you priced at an affordable, 26 dollars, its at least worth […]

Camco Regular 55362 Battery Box Group Review ~ January 2022 | Gadget Review

0 8.8 expert rating. The camco standard battery box is corrosion resistant, so potential leaky batteries wont be a problem for the case. The interior also includes an extra two inches of headspace, and this extra space comes in both the medium and large sizes. Theres no external battery access, though so youll, have to […]

Mic Wireless Untuk HP – AT GADGET

Twenty minutes of aksesibel reception, jadi ini, jaraknya, kurang, lebih, er, 20 m nanti. Kita juga bakal coba Apakah betul di sini, ada, clear timbre, dan juga, hairui, sensitif price radio, kita enggak tahu betul atau tidaknya nanti kita juga, bakal, cobain, langsung, saja Nah untuk di dalam, boxnya atau paket, pembeliannya yang kita, dapat […]

Xiaomi 12 Pro Review – Makin Mahal, Makin Bagus?

Pro atau bahkan yang Xiaomi 12 biasa langsung visit lapaknya appletree linknya udah gue, taruh di deskripsi, Musik gue, dan sadis, terbagi ya, soal, desain, dia, bilang, biasa, aja, masing, spesial, Kalau, gue, sih, suka, terutama, dengan, kombinasi, bikin, leather, warna, hijau, ini, yang dipadukan, dengan, modul, kameranya, yang Terkesan sleek rapih namun di waktu, […]

3 house & room gadget to upgrade your home & room | daily tech review

The story, this amazing device is the worlds first levitating timepiece. That brings all sorts of incredible features to an otherwise ordinary wall clock. The clock was created in sweden and tells time by using a magnetic ball that floats above a small wooden disk. The ball will orbit around the wood to tell time, […]

REVIEW AL-IKHLAS GADGET MALL ! MACAM-MACAM ADA !!

log sedai 5not kedai patutlah macam senjata di luar, bersalah macam macam, tuh, macam, macam, takdir, kalau, takdir ini, kalau, kurang, punya, handphone, tuh, kenapa, jalur, itu tidak, setengah, datang, sini, mesti, jadi, Handphone kita dijual, Anin pun, nanti, masuk, lepas, gitu, Buka, bendhe, macam, macam, ada, jual, javici Lets talk, drive push bales semua […]

Review iphone 13 pro max

Pro nah di tentara, empat ini, ada, yang berbeda, Pertama, kita, bahas, displaynya, dulu, iPhone 13 itu ukurannya, 61 inci dan iPhone 13 Mini ukurannya 54 in Gresik, banget fm13, Pro aja sama, 61 inci tapi kalau, iPhone 13 promax, itu 67 inci jadinya, agak, beda, untuk, varian, ukurannya, Oke kedua chipsetnya nah kode, iPhone […]

Noise Combat Gaming Bluetooth Neckband Unboxing & Review – WATCH BEFORE YOU BUY!!

This is Anuj from Gadget Gig.. Today we have with us a gaming neckband from Noise and its the Noise Combat, And in this video we will do the unboxing and will tell you how they perform.. So, starting with the unboxing experience in the front of the box, we have the noise branding, and […]

GADGET DISCOVERY CLUB REVIEW & TESTING of Colorful Smart Bulb – Lori’s Tech Time

This colorful light bulb that i got in my gadget discovery club, if you havent, seen the unboxing for this um and youd like to ill put a link in the description box down below. I have a desk lamp here that were going to be testing out. The light bulb with all right, so […]

PILIH MANA? Infinix Note 11 NFC ATAU Infinix Hot 11S NFC? Sebuah PENCERAHAN! || GADGET REVIEW #66

000 Sedangkan untuk infinix hot 11, snmc memiliki, dua, varian, yaitu, yang pertama, RAM 4 GB dengan Memori internal sebesar, 64 GB dan yang kedua, RAM 6 GB dengan memori internal 128, GB untuk harganya yang pakaian, pertama, sekitar 1926811 yaitu sekitar 2250000 rupiah jadi lu, perbedaan, Harganya, tidak, begitu, beda, jauh, untuk, varian yang […]