I el dia davui tenim grcies, a anthony roman, all per al, a 1500 amb confusi bola ombra. I psquic 1497 esp el mxim que podrs arribar fins, a aquest nivell en latac t 144 defenses 107. I en el hp la histamina es queda molt, curt amb 100 el primer, combat ha quedat massa curt per anem amb el segon que a partir dara si es van a veure els combats reals en el primer. No s per qu, el el rival, capa s la teva bola. I vull agrair los infinitament tots els seus suports que han vingut en els comentaris de el vdeo passat de lsser, jo els agraeixo un munt disculpin si s que ltimament no veuran els vdeos tan tan tan emocionats. I sper efica com ho veien anteriorment per s: perqu ells, vosts ja, saben el que tinc igual els vaig, a estar deixant el vdeo per poder explicar, los tot roba s de carlos t, debilitats, a lsinistre, a lfantasma. I resisteix a lnormal, a el ver, a lpsquic ja, lluita 100 mil pols estellars. I 100 caramels per donar li el seu segon atac, 115 14. Si s que ho vas a portar per a la 2000. I ull que es queda a lnivell 27.5 aix que et vas a poder fer dun de totes maneres i en el nivell, 0, 15 15. A lnivell 16.5 o sigui que no et vas a gastar res en poder marxar el en el que si et costar ser en portar per al seu segon atac ara si ho vols portar per la lliga, mster ja, varia tot i espero que pugui sortir tamb aquesta Forma mare, 10a que t roba magradaria a mostrar la perqu, aix estaria increble poc pot, arribar fins, als 3000 en la lliga mster mentre que la seva evoluci arriba, a tenir fins, a quatre, mil i escaig.

I si el porta per al nivell 50 seria moltssim ms planta ferotge arriba amb lltim que s dolent uac halo, la bola, ombra s, sper efica per ho est obligant que pugui utilitzar el seu, ltim escut. I a lltim pot entrar Gelis en cibeles si li llana ossos homes. I li llana se mha llengua li feina si li llana os ombrvol est b s sper efica per tamb, jelly es, t aquesta part bona que li, va a poder fer com, les ombres sper efica, a menys si si si t el raig de gel sense, haur De Lazarevo lombra com, sigui arriba, amb un ms, i el rival, ala just i de el precs moment: si s os ombrvol doncs, no la manera en com es pugui, guanyar, aix, prez, os pal. I amb un ps de vida arriba albo lombra llanar li s, sper efica est, molt b i aix jota pot entrar tranquilet, a formar ho estimi mal perqu aquests confusions com, peguen, t 144 de latac lnic dolent lnica cosa dolenta que t s que la salut. I la defensa, no t un munt s com, anomenar, un veritable, can de vidre perqu hi ha molts pocs que the dit que arriben a lcent. I escaig arriben a l 120 per sn molt pocs que poden arribar fins a 144 o 150 aqu s, molt diferent aigua quin anava, a ser sper efica utilitza el primer, escut per ara; si aix s bo perqu s, un pokmon de tipus; drac s que igual S: un, dany enrere per la part, essencial s que s, sent aquest, dany neutral ho, va a estar debilitant com, aquesta energia de la defensa.

I ms sobretot perqu s: fosc acaba guanyant li terra, viva per a lmenys llevar li la meitat de vida de vida, perqu aquest, hmster, aguanta com, els, grans, lnica, part mals, que t triturar, tenint dos perqus enrere que tenen aquesta part fantasma, ser, molt, complicat ha de Guanyar com sigui, i no crec que vagi a estudiar escut lestratgia seria que puc utilitzar agilitzin o que puc utilitzar, all per primer per llanar, a lmnim un atac pot baixar li, a bsics entra amb copa. Abans que vagi a arribar, a ltriturar fer el canvi massa rpida, i ell i Kseniya, listen, va estar aguantant s que li pot, costar 2 triturar perqu farm ea, molt, rpid, amb, llavors, hores mentre que li zen, no ha calat absolutament res lha. Portat recentment va citar s: un dijous fita, i aqu pot costar li el escut lltim Pokmon ha de ser massa tanc, o massa spammer, perqu pot; co, a guanyar li, a Hoppe i pugui guanyar li diu aix es posa cada vegada, ms sabors raig, gel avui; aix S que em, va encantar per t. Dos escuts aix que lnic que ha de fer s llanar un litre en crrega i llanar un ocell dissabte el menys afeblir el fins que pot entrar copa. I llanar les seves confusions s. Lnic que necessita o al menys que pugui afeblir el amb bsics pot, ser hi la soluci, entre el bsic aix est b, lnica cosa dolenta s que no va a estar aguantant diu que el seu micro carregades.

I que pot resistir ho no ho resisteix. I aix s: molt dolent vagi, a larribar. I ja, havia entrat el bsic per llastimosament ja, t latac, carregat s; passat s; tota la vida. I acaben baixant sho fa, costat al segent, combat ha comenat, molt, b ell. I aix s una arma de doble tall perqu, t el puny gel. I t el psquic aix que tots dos atacs li fan, sper efica sobretot el psquic s, massa mal, miri, el sper, efica, no mal fet la meitat de vida, imaginat, el psquic, sol l. I va llanar aquest atac hagus estat millor potser llanar li un terra viva desprs daix per no crec que vagi a arribar noms s debilitar lo, i canvin stun fix bo est b, perqu t tamb hi ha hlixs de darrere aix que volen ombra ser un tremend Mal ja, bsic, no t amb bombolla que a bsics mirant; malament ja, li est, baixant fins, a tres quarts de vida, ho est deixant. I bo aix pot ser laval, ample pot, ser el terratrmol, qualsevol dels dos atacs pot, resistir ho. I pot guardar se en els dos escuts per jo perqu, hu per a al final magrada, ms quan t dos escuts perqu, a bsic fa, massa mal i vegin com, ataca de nou, las potser, no vol deixar, ho guanyar per t, a veure la manera, anthony roman Amb el qual, pugui guanyar aix s, important t, proveu, molt bo s, un pokmon de tipus, ver ja, saben el que passar amb, un pokmon s, tipus psquic, ia, sobre, t confusions.

Li va a estar fent massa mal. I mencanta que sigui fosc s. I va donar el banquet de la seva. Vida copa va a sopar com; no ha sopat va a sopar com, un diumenge amb tu, i la famlia aix estar sopant, un esmorzar ric dinar un bsic li ha tret fins, gaireb la meitat de la vida, no pot, ser sobre, va pensar que li anava a Llanar, un atac, no li va sortir el canvi que esperava el primer sent lombra. I es va acabar si s, ullal ver est b, perqu; no s molt efectiu s que el debilita prou perqu t bonus est, perqu t tot la resta. I perqu la defensa copen. No sajuda molt, b per a lhaver aquest escut que li ha sobrat no pot ser american igual que gran treball aix s, puny, gel un increment qualsevol, no importa lhi va a estar baixant bsics es dna, el banquet de la seva vida; no s, molt, efectiu, els, Bsics que li est llanant el contraatac, i un bsic suficient perqu pugui guanyar aix petit, ho ests fent massa b, massa valent testic donant la meva, vistiplau aqu, cal, temptejar com, dins, el meta, perqu, ia, la forma deslligada. I sn formes amb les que t com, vuit, braos ben grans, aqu s estar molt millor, i per aqu em assabentat que aqu hi ha un subscriptor bo patrocinador; vost ja, no han de contractar s, molt caserita al canal que li ha sortit un 100 per cent.

Daire aix que mha dit; no s si volen veure ho en el canal que arribi est a una gran fita de likes amb el seu suport per veure el de les 2500, a veure qu tan bo poder, dins el meta. I ja quan arribi llac burley puguis per si de cas tenir una idea. Que si ell, va a servir o no servir si pots, anar ajuntant els teus caramels, o no perqu serien tots amb ex rang llegenda per veure lestratgia. I cada un tinc uns molt bons equips ja, que per ara, no hi ha laigua per avui. I pot ser sorprenent ja, dins de ldintre de el joc ja, es veuria normalment com, va a anar la cosa, perqu sempre vaig des a veure counter es en el cas que et puguin treure alguna cosa fill per cal demostrar si s que al menys pot, ser Com: un himne per dins, el joc, lnica, cosa malament s que no t puny, foc puny; 3. No, no t res aix si no lacompanya amb psquic. I els altres moviments com impressionar, i 5 raig aqu aix pot ser de nou terratrmol igual que la vegada passada li llancen avalanche aix, est b ara si pot arribar a el terratrmol 34. I un bsic el bo s que colo el bsic aix que si s un terratrmol igual el deixar del no res per utilitza el seu ltim escut sent una allau que el gran sorprenent que gran batuda que gran canvi li queden dos perqu si a ell li Queda una mica, i mig per amb un escut de diferncia assumeix ring no podr fer gaireb res menys que pot fer un gran canvi esperar que pugui arribar als dos boles ombres perqu ha de fer ara abans de poder tenir la finestra de lcanvi oberta.

I aix pugui aprofitar el que li va a llanar el seu millor atac sento que summers; mi no crec que hagi de ser el nivell 50. Si el que sest quedant al nivell; 45 punt aix perqu li h, a fet massa mal amb tots, vs lombra. I canvia massa rpid, no es vol arriscar perqu li est, fent sper efica, i en la desesperaci, utilitza latac blau Merrill amb cara; antonia; si no, no molt efectiu. I li llana, a sobre al seu, millor atac aix et dna, el vistiplau que pot tenir hidro bomba per no li, va a poder fer res. I all per perqu se li est, baixant confusions. I li est. Quedant el bona ombra. I li queda el 5 cosa que amb lombra s, sper efica per amrica, va tenir dutilitzar lltim escut. I mdica no pot fer res davant seu. I estiguin a menys que vagi a llanar li un psquic, no igual, no podr fer ning treballant bsics dient que aquest ltim combat, va poder guanyar. Lo, i no pot llanar li psquic perqu tamb s, un pokmon de tipus, 5 potser s que no hi ha res. A ser puny i la manera, dany neutral, i es va a acabar aquest combat donant hop a la cirera, a el pasts. I fent que el rival es rendeixi doncs res ms amics fins aqu el vdeo del dia davui espero que thagi agradat, like b amb, aquest vdeo subscriureta el canal. Si s que ets nou.

I activar la campana de notificacions. Perqu si youtube et avisi tota alhora que pujo un nou vdeo si vols veure all per al. A 2500 o si no en la mster, o 100 de aib. I mho dius a mi els comentaris. I sobretot arribem a una molt, bona meta de lex. Mimagino que seran uns 700 likes per aqu. I jo et pujo automticament aquest vdeo.

https://www.youtube.com/watch?v=y7CXfr6zBZ8