Telefoon is leeg en laat het net toevallig wezen dat, hij een, iphone heeft en jij een, android telefoon oftewel, je oplaadkabel werkt dus niet op zijn telefoon en dan zal, je bedenken verdikkeme nu kijk helemaal niks te kijken opladen het leven is verdoemd ik kan in bijzonder Mobiel het is verschrikkelijk, had ik jou nu eens, even vertellen dat ik aan mijn sleutelbos, echt een, toffe, oplossing, heb, om jouw, probleem, hiermee te verhelpen een, mens kasabian, we hebben de ik kwam waar dat, ik ben voor in de naam te vertellen van een, product nogal Vraag dus dit is trouwens de rol in square in charge x en dan denk, je ja, wat is dan de oplossing. Op de sleutel is nou ik kan je vertellen dat is dit dingetje dus weken eerst wat, moet ik hiermee het ziet, er, geen, rijdt denk. Ik me van de rest, ook niet nou, als, je dit copy hier af haalt zul, je zien dat, je een, usb aansluiting hebt en een eye for a slight of lightning aansluiting ook wel genoemd en rijk van nou, toch dus dan heb ik een sleutelhanger en herken Ik dus mijn eigen rol blaren top wat nou als, ik hem uit heb bij me thuis die toevallig een, usb c aansluiting, heeft nou dan zal, ik zeggen dan clipper weduwe die iphone, aansluiting eraf flip over en voila, je hebt een, usb c aansluiting en denken. Oh dat is fantastisch maar wat, als, ik een, usb c poort, je heb op mijn, oplaadpoort m telefoon, heeft ook, usb c daar, kan een, usb aansluiting kat, ook, helemaal, niks, doen, nou ja, ho lee dat, kan ook naar de usb c; ah moet, je kijken dat Wisselt of ik wil hartstikke, tof, ik zal, even eraf haalt, dat ik, even zien, we zitten optie, voor, een, lightning, aansluiting, een, usb c aansluiting in een account en andere kant, heb, je optie, voor, dus een, usb aansluiting en een, usb c aansluiting en een server, denken Nou ja, mijn oma of opa of vader en moeder die hij niet zon fancy met de telefoon en die, hebben een micro, usb aansluiting en dan zeg ik tegen jou daar hebben ze ook aan, gedacht, daarvoor, hebben, ze klein, gaatje, een, spleetje, hier tussen in de lightning.

Aansluiting gedaan en week, je dit moet passen wel wat zijn wel compleet, andere, vermijden ja, ik heb, een getest en het dat, werkt, daadwerkelijk, dus, jouw, lightning kabel is dus daadwerkelijk ook, een micro, usb kabel en ik vind het super toffe, dag en ja, ik vind, het Gewoon: stick het of ik heb het zelf ook in gebruik, gehad voor, nu, middels, een, paar maanden en ik moet zeggen het is echt. Een life saver want ik, heb, zo, vaak gehad dat ik op school was dat, ik mijn laptopje lekkere eigenlijk dan zag ik op een, telefoon, weer ronding vergeten de opvang, nee dan heb ik wist, iets van ja, wat het, moet, doen, ga, je door, je tas een En vervolgens vind, je alleen maar een micro, usb kabeltje en geen, usb c kabel, oftewel nee dat, wordt, dus, weer, een, lege, batterijen en heel, veel drama maar, nu, omdat, ik, dit sleutel had je heb kan ik gewoon dat werkelijk, even mijn sleutelbos eruit pakken en gewoon Zo en mijn laptop pluggen en dan zijn al mijn, problemen gewoon opgelost en echt ik, ik ben het, zoiets kleins, we toch een, solide betasting en andere leuke gebruik scenario met het apparaatje is het. Volgende ik was dus. Bevalt me verdient, lekker naar, texel hebben. We een scooter gehuurd en dacht ik van nou ook een leuk. We hebben het gehuurd alleen wat zijn nou de leukste plekken oftewel moesten. We navigatie en zetten voor leukste roots natuurlijk en zo is misschien heel, veel vrienden, wil, weten navigatie denk, je batterij enorm en ik heb mijn 30 batterijen en we moesten nou sowieso al drie, uurtjes verder, gaan dus, dat, gaat flink in jou, om batterijen, apen, oftewel ja, Misschien oplossing 9 gelukkig had de klem van de scooter had een oplaadpoort zodat, je dat kan aansluiten tijden ze de rij is dat.

Je telefoon niet al te, snel leeg ging of gronddoek opgeladen met tijdens de reis en tijdens het navigeren eigenlijk wel allergie op appel wat fantastisch, alleen ik heb, geen, kapelaan, nee, ik heb me wel, kabel bij, me, d, hey dus, ik, lachte, weer in het is echt. Super fijn en ik denk daarom dat deze gadget best wel de tofste gadget ooit is die en hij kan ook nog 30 watt vast, je uit jezelf correctie het is trouwens 100 watt, verhuizing van usb c naar, usb c en als, je de iphone de lightning aansluiting Dus gebruikt dan heb, je maximaal 18 watt dus als je we snel waren, kan ook hiermee de oude in charge 6 die heeft, trouwens, een 15 watt capaciteit maar wel dezelfde aansluitingen dus, wat, vind, ik, nou, daling van een, rolling square in charge, ik om, eerlijk te Zijn is dit gewoon een, musthave, gadget, dat, iedereen, aan, zijn, sleutelbos moet hebben het is super handig elke keer weer, als, ik, weer, denk van tact. We hebben we niet opgeladen wat ben ik, ook werk tot sande warm bad ik, wel, wat, ik, heb, teamleden de ik. Het contant gewoon lekker uit de keer gewoon lekker inpluggen en hatsikidee het werkt gewoon super goed en mocht, je dit net wat te kort vinden hebben ze, ook, nog een, langere, versie van een, meter, kabel om met, alle politici dingetjes dus dit, moet, gewoon letterlijk en iedereen Sleutelbos zitten want het, was zo verdomd de handig en daarom beoordeel ik de rol in square and charge x en 5 van de 5 sterren schoon verdomd handig en daarmee sluit ik ook wel de video mee af dus, als, je nog vragen hebt laat ze weten hier.

https://www.youtube.com/watch?v=AXMIz5g9FN0