ac.id, untuk micro, juga, dan pastinya, iPhone Oke, ke, Benny panjangnya, satu buke dan j, adalah 3E maksudnya d, adalah pasca tuh, apanya, dewafile, akan, dikasih, micabone, ditulis, Hip soad, like ya ini, adalah Edi, like dan yang paling, best kali, dibeli, pusing Travel Dajjal macam nih uh, betul, ke, boneposi, macet, susuk, naik, kita, musim, tengok, Oke, untuk, aborsi, seakan, bukti untuk, Michael y11, atau ramai, pengguna, atau, peminat, dari, suhu, gadget, kita adalah, the Michael Jackson, besok Meriska, embossing, Oke, ke, dalam di Miami, Oke keyboard, jenis, Bridge, tak, mudah, Putus kucing gigi Wak kaji putarkan, putuslah, fireshield, dekat, sini yakin highlight kan Ah dekat sini dikasih adalah Puja kalau charge so yang, paling, penting, sekali, dia, tak, valid Haji ini, diambil, pusing, pedas, salah Aslinya, jelek, orang, main game takkan ganggu, tangan, kurang, nan, Ah kau Omega pegang, Macam ini tuh dia, agak, membantunya, untuk, gemes, kalau TV betina, Makiyah, kocak, cucok, lemon setelah, tak, keganggu, lebih, lagi, konon, Tengah, perdana, chicken, dana ini CB, sesuai, untuk, Anda, semula, oke, Sekarang mari kita, tes, kembali, dekat, sangat, saya, Ade, full bc15, Oke sekarang, kita, coba, 60, dan Selesai dapatlah kita cocok Hi, Ho decays Oke, semacam, inilah demo, hoodie bercadik, dipateni, kepegang, pun, jugalah, oke, tak, tak, direstui, gangguan, nama, Cening, Budi, Makiyah, saya, rekening, kabelnya, selesai, Family 1, Hahaha kenapa, sekarang, saya, minta, pembantu, saya, untuk, demo, gune, kynk, apa, aja, Sebelum, menjadi, delaroche, betul, Depok ke bawah, Saudi Tak, rasa tegang, guillemin Sambil charge lah; ah nampak, jelas Leste, ditembak pula join with me: cepat mati Oke ini, sangat, berguna, lagi, lagi koran, Tengah, main pagi, Casio dikeya, Metro, Yohana, atau, Ibu, sekelas, lesu, yang kecil, ada, juga, baitinnabi, peta, inilah, kebun, menyelamatkan, Anda oke pesonanya macam mana, nak, tahu, kepo ini, adalah, kb3s, maritimnya, anda, dengan, Oke, dekat, depan, saya ini, ada, satu keyboard, micro, yang tadi, saya potong, mungkin, pak, Debu, DCB, ke, dalam jq91 lagi adalah keyboard, qwerty, tungguin, CB, palsu, ya, orang, saya, dijual, murah, murahnya, juga, micro, Oke dan ini, beliau, adalah magnet so masih menit tahu keytweak, ubetac, cbq, pulsa luka dalam, letak dawai, bila, dawai, dia, klikfilm.

https://www.youtube.com/watch?v=vV-6cRRvV9I