000, 500.000 sejuta begitu dan banyak actionnya mestilah, terhadap budget untuk, membuat Hai, the scene, alam tapi yang dipersembahkan di sini and benda yang sekali aku ingin commento, ialah, penggabungan, Kale, Kale, nih, sangat, pentinglah, contoh, macam, korang, Tetapkan tema kalau untuk setiap poster Saudi dalam pose ini, sendiri, kail yang bercampur, aduk sehingga kita sendiri susah untuk memahami tema kepada sesuatu movie, itu sebagai, contohnya Kalau, kita, tinggal banyak film Foster, dia akan, Tunjukkan, beberapa, jenis, Khalil saja, Oke, seperti, yang profesional, film, poster yang kita, Boleh tengok di sini, Musik Hai, Jono pemilihan, Khaled uh, sangat, simplified sangat mode nice, satu lagi, sangat, menepati, eh, sangat, menepati, cerita, tersebut, seperti, kita tengok cite The Legend nih Walaupun kita Hindustani tapi, cara, dia, Photoshop level, tuh memang, sangat power, seperti Marvel Marvel yang, menggunakan, tema Racing merah karena, itu mene, dia punya switch yang, sesuai, dengan, dirinya dan slime, Belum, so itu merupakan tema daripada, poster sebagai, contoh cerita asas ini, juga, bayangkan, dia, punya, poster nih, hanya menunjukkan, ada, seorang, wanita, kemungkinan, dialah, seorang Assassin, itu serta background belakangnya, seperti berada di Sahara; Dan menggunakan satu tema call yaitu kepada hiu posterize Club posts by nicho tetapi yang menjadi, masalah bagi kita bagi ibu titoni aku tidak pasti Samada citani berkenaan dengan aksi, ataupun, tentang, crypto, yang dimasukkan, dengan, Vito, itu ataupun, macam, mana, disebabkan, jacket, yang digunakan, ini, pun, kalau, kita, Tengok betul betul zoom.out zoom in disini pelaku, new macam, masa, seorang, kryptonite, entah, apa, benda, atau, kripton, kripton, Vito, tapi, dia, menggunakan, dibelah, pun, tidak, tahu, apa label, yang ada di sini, dengan dengan, ada, tasbih, Tasbih, ini, Clear Faber, dan iapun, tidak, tahu, ini, pun, baju, Deni, Yang memang tidak menunjukkan apapun enten enten terlalu meletakkan teks di dalam, poster itu adalah, sesuatu yang bagi, aku sesuatu benda yang file file, untuk membuat, poster sebabnya sebarang poster film sebenarnya kurang perlu, menggunakan, sesimple fight mungkin, sebabnya, kita, ingin, timbulkan, rasa, misteri, itu rasa, tanda, tanya, dan Bukan kita ingin eksplan di dalam, poster itu kita bukannya untuk prizen kepada sebuah cerita sesuai tua, karena, kita, ingin, Wow, tanda, tanya, walaupun, tengok, sebagai, dolane, kepada Adventure, dia, akan, menggunakan, Detos, hanya, Dora, dan Dora, Tengah menghadap, kepada, sesuatu, keajaiban, dunia, begitulah, contohnya, Tapi di sini, aku Tidak nampak pun, sebarang, crypto.

yt, ini, belum, layak, masuk, bapak, yang lain tapi in the movie gunaan Teks, itu, sendiri, pun, sudah, tercemar, buzz, seperti, contoh Buddha, crypto, satupun, lain mempererat, memperkenalkan, ini font, lain juga, turut, membintangi, ini, pun, font, lain juga, yang, disini, pula font, lain atas, Nippon lain yakni Frontline semua dan letak nih seperti, dia, menggunakan, PowerPoint, saja untuk membuat pose ini, seterusnya, dibelakangi ada gambar atau siapa bulan ini, dengan, ada, letupan, minta, HP, berlaku, sebenarnya, tidak, tahu, apa, yang coba, disampaikan enden, ada, dua, pelaku, Nebi ini, dia, punya, Hero dan heroin; Nabot lepas tu pula ini, pula, perlu, lagi di letak, arah Andien, CJ script, Adam Tahir swakarya, terbitan, nah, openingnya, tengok, nn, kita, tengok, pula, bahagian, bawah, nih, dimana, dibintangi, oleh, perlakuan, perlakuan, yang lain, juga, ya, tuh, macam, contoh, cable ties, Jefri, apa debit, AdaMu, gem, eh, galak Dan semua orang dengan letakkan di lem, posternya seperti, seolah, olah, macam, kalau, tanpa, mereka, dalam posting Ini, tidak, sah, sosmed dollar, ingin, ceritakan, kepada, siapa, sebenarnya, dalam, movie, ini, sama, ada, Buddha, cryptonia, ataupun, yang dibawah, nih, merupakan, barisan, cryptochain, aku, tidak, nampak, pula, sama, ada, Dorami, ingin, Menyampaikan kepada Bitcoin itu sendiri, ataupun, Hai, kepada, uang, kripto, itu ataupun, Apa yang dimaksudkan, dengan, kredo, itu sendiri, dan kalau melihat kode, trailer, tuh macam, kurang sampailah seperti macam akupun, tidak, tahu cuma in the movie dan warna biru pula dengan kuning benda benda yang kontra di dalam; 11 posted ua dalah tidak sepatunya digunakan Masnya di sini, kalau korang web.

pos TBI, lacora, ada, sudah, guna, kontrakan Lex, orang perlu, neutralice, dengan, kaleng, kaleng, yang soft seperti, light blue ataupun, putih begitu, just move kalaupun cukup bra tapi, kalau, pernah, ingin, menggunakan, Hehehe, aku, mengajar, belakang, minta, Maaf tapi kalau mereka menggunakan, macam, biru, bagian, macam yang ada, hacking, hacking, punya, bagian, belakang, nih, seperti ini template; ah dari mana, nih, Bila, download Letakkan di sini, Dede jadinya campur aduk betul, ceritanya, tapi, kalau, dulu menggunakan touch ngobrol yang, macam, hacking, hacking, begitu, punya, posternya, situ Memang sesuai tapi disebabkan download, aku ada flamela di sini, aku semua atau memang sakit hati sakit jiwa tengok, jugalah, macam, idola, Siapa yang buat, posternya aku, minta, maaf, banyak, banyaklah memang. This is not the right with To Make a poster full movie: sebab Korea, ingin mempersembahkan, Malaysia, tapi kurang, telah, merosakkan, lesnya, itu sendiri, dengan posted tahun 2001 yang yang zaman, itu orang, baru kenal, dengan, Photoshop, orang, baru, tahu, untuk, cropping untuk, kasih, faded, apa, semua, tuh, itu Tidak SLE 2001 untuk fokus segini tapi, this 2021 dan korang masih lagi menggunakan. This kind of Booster yang yang coba, deh putih setelah, komen tapi. This is just my honest opinion. Berdasarkan banget pengalaman aku, sendiri, dalam, bidang, aqidah, cerita, ih comment: sense, untuk, kita, tengok sebarang pose International yang mereka buat memang sangat, sangat, jelas, apa, yang coba, ingin disampaikan dan kita, tengokkan, sedap, mata, memandang, tengok, apatah, lagi, ceritanya. Begitu first impression is the most important sebelum kita tengok kepada trailer ataupun mobidea Masnya posted to sendiri yang akan, menjadikan sebagai Killer, hak gile dalam mobil tersebut; ah So guys, itu saya, pada aku Disney Channel tingkat watching evora ingin aku komen, sebuah laut pustaka movie.

Trailer.

https://www.youtube.com/watch?v=LQhb59mMebA