vivo Y76 5G Full Review: A Gaming Phone For Youths? *I'm Getting Old* 😥

Now, on the box itself, we have two heroes right here. One guy is an assassin another one is a mage. If you play mobile legends, you would actually know these heroes and vivo is actually giving out a free, random skin of these heroes. Right here, if you actually purchase the vivo y76 5g […]

iPhone 13 Full Review After 1 month!

Today i have the iphone 13 with me and as per the market feedback, this thing is not selling as well compared to its pro siblings um. The peoples mindset, especially here in the south asian region, is that iphones are a piece of a fashion statement and they would rather spend more and get […]

9 New Products Amazon & Aliexpress 2021 | Cool Future Tech. Amazing Gadgets

Push like and lets go Music. Sometimes i simply get lost. I dont know where to go. I dont know what to say Music, then you show up and help me find. My way is late, but we have time for a coffee. Perfect lets go speak freely in over 70 languages. The only voice […]

Bahas Gadget edisi "NFC di HP?" | UAS Penyutradaraan TV Manaprodsi

Gb kalo untuk kebutuhan, sehari, hari, Ya, udah, lebih, dari, cukup, banget, lah, ya, editing, video multitasking dan lain, lain udah, pasti, lancar, banget, cukup, karena, ini, saya, nggak, biasa, main game di HP, Jadi untuk, performa gaming, nya, belum, bisa, dites, dulu, tapi, dari, klaim country, director, Xiaomi, Indonesia, Alfin C chipset MediaTek helio […]

Top 5 Best Smartwatch in 2022 – Best Smartwatch Amazon – Amazon New Gadget – Reviews 360

So like comment, this video and hit the subscribe button for more videos now lets get starting number 5 samsung galaxy watch, active 2 silicon, strap, plus aluminum, bezel, bluetooth, international heart and health monitoring, 1 4 34 millimeters circular super amoled, 360 by 360, full color, always on Display corning gorilla glass, dx plus […]

DAS BESTE LED GADGET FÜR DIE WAND ? | GOVEE Glide Review | vectix

Ich finde die, verpackung sieht, sehr, schn, aus, er ist einfach standard im, gorki style gehalten, aber wenn es die, packung aufmacht, sind, erstmals drei gleich nebendran die jeweils 30 zentimeter haben, ich habe es in meinem fall vier stbe, angeschlossen von den sechs, sieht einfach geil und ich. Finde es extrem sind nur ziemlich […]

REVIEW SAMSUNG A32 VS A32 5G / CAMERA TEST COMPARISON / SESION 2

dan Samsung, Galaxy A3, 2vd kira Kira dari hasil foto dan video lebih, bagus, yang mana, ya, Tapi, secara, lengkap, iso, kamera sih, memang, berbeda, banget, sih, daripada, penasaran, Yuk, kita, simak, reviewnya, Samsung, Galaxy A3, 2016 Sunggal, aksi, a325, dari, beratnya, pun, beda, ya, Samsung, Galaxy A3, 2vd ini, memang, sedikit, lebih, berat, dan […]

Air cleaning sphere, do they work? Review of this well known gadget

Well were going to review it and were going to test it in our own special way. First of all, what does it do? Well, this is a sphere, its filled with water and a rotator, and because of the rotation it sucks in air, and it sends air out back before going through the […]

Sebuah Kemunduran Sony.. – Xperia 5 iii Review Indonesia

Chipsetnya di planet, demi mitigasi panas, Yes, ngelakuin, apa, aja, Iwan, sekedar, Buka, FB yang rada, berat sekalipun per kadang, berasa serai, sendiri, dipakai, main game gak seagresif, itu, throttling nya masih dibiarin, sampai, 43 derajat diluar game 38; 40 Celcius, aja, udah, berasa, travelingnya, kemungkinan, ketika, dia, deteksi, Kita lagi jalanin game, buat, koplingnya, […]

What Motorcycle Gadgets 2022 | MGEAR Gadget Wallet 3 0 Review

Yeah im a bit of a a bit of a fan, ive got to say now, ive kind of been looking at to going cashless for quite a while and trying to make my riding experience as easy and as efficient as possible, and one of the areas ive Been looking at is my motorcycle […]